Doble èxit de l’esport femení santjoanenc aquest cap de setmana

L'equip de futbol de l’FC Levante Las Planas es va proclamar campió del seu grup de Segona Divisió Nacional, i el d'handbol de la Lliga Catalana

El primer equip femení de l’FC Levante Las Planas -foto- es va proclamar campió del grup III de la Segona Divisió Nacional, per davant de l’FC Barcelona B. Les baixllobregatines es van assolir el títol matemàtic després de guanyar ahir diumenge al camp del Vic per 0 a 2 i es va classificar per jugar la fase d’ascens.

Demà dimarts, 28 d'abril, a les 16 hores se sabrà el primer rival de la primera eliminatòria de la fase d'ascens que se celebrarà el 14 i 17 de maig. Els possibles rivals són: Oiartzun (Sant Sebastià), L'Olivera (Vigo), Real Betis, Plaça Alger (Alacant), Fermaguín (Canàries), Madrid Femení i el millor segon de tots els grups que sortirà entre el Badajoz-Olivenza i el Granadilla-Tenerife Sud.

Dos anys d’alegries

Però aquesta no ha estat l'única bona notícia en l'àmbit de l'esport femení aquest cap de setmana, ja que l'equip sènior de l'Handbol Sant Joan Despí es va proclamar campió de la Lliga Catalana, màxima categoria catalana, i jugarà la fase d'ascens a Divisió d'Honor d’Argent femenina, la segona categoria estatal. El club santjoanenc ha trencat tots els pronòstics en el seu primer any a la màxima categoria catalana, un gran èxit per un equip que la temporada passada jugava a Primera Catalana, categoria de la qual també va quedar campió. Dos títols consecutius com a campiones, i ara només falta veure si podran assolir també dos ascensos.

Redacció / Foto: FC Levante Levante Las Planas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix