L’Ultra Trail Barcelona aplega a Begues uns 2.000 participants

La prova atlètica es va dividir en quatre modalitats segons la distància on Jessed Hernández i Muntsa Bernadet es van imposar als 100 quilòmetres.

Al voltant dels 2.000 participants van prendre part en la cinquena edició de l’Ultra Trail Barcelona que es va celebrar a Begues. Una cursa de resistència amb diverses modalitats.

Els guanyadors a la modalitat Speed Trail Barcelona, una cursa de resistència ràpida amb un recorregut de 21 quilòmetres van ser Luis Alberto Hernándo (1h,30’43’’), en categoria masculina, i Anne Cecile Thevenot (1h48’20’’).

D’altra banda, a la Marathon Trail Barcelona, de 42 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.500 metres, els primers classificats van ser Sergio Manuel Gimeno (3h25’38’’) i Romy Mey (3h54’28’’).

Sergio Montes (6h32’13’’), en categoria masculina, i Judith Agell(9h12’00’’), en la femenina, es van imposar a la modalitat de Long Trail Barcelona, de 69 quilòmetres.

I la modalitat amb més recorregut, l’Ultra Trail Barcelona, de 100 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 4.500 metres, els guanyadors van ser Jessed Hernández, amb un temps de 9h40’37’’, en la categoria masculina, i Muntsa Bernadet (14h29’18’’), en la femenina. Una prova que la converteixen en una autèntica prova de resistència només apta per a les persones més preparades.

Begues i el Massís del Garraf són una excel·lent localització per aquest tipus de proves, ja que la combinació de mar i muntanya va oferir una extensa varietat de paisatges que van representar un autèntic repte tècnic i físic.

Novetat

Com a novetat, enguany es va crear la Kids Trail, una cursa infantil solidària que va incloure recorreguts per a infants d’entre 5 i 15 anys. La Diputació de Barcelona també va voler donar suport al desenvolupament de la prova aportant material infantil, entre altres coses. L’import de les inscripcions es van destinar a l’associació Chromo 22, que busca fons per a la investigació de la neurofibromatosi tipus 2, una malaltia que afecta adolescents i joves.

Els guanyadors en cada una de les categories van ser: KTBCN 5-6 (Andreu Soler i Aran Gascón), KTBCN 7-8 (Álex Cabrelles i Stella Ruiz), KTBCN 9-10 (Alan Teixidó i Brenda Teixidó), KTBCN 11-12 (Tomeu Comellas i Natàlia Cobos) i KTBCN 13-15 (Eric Feixas i Paula Nueno).

Redacció / Foto: Naciomuntanya

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix