Esplugues celebrarà diumenge la cursa atlètica més solidaria

Imprimeix

La 29a Cursa de Sant Jordi de Sant Esteve Sesrovires arriba a la vint-i-novena edició.

Un any més, i ja són cinc, Esplugues de Llobregat correrà per la infància a la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu, organitzat conjuntament pel consistori baixllobregatí i el centre hospitalari aquest diumenge 26 d’abril.

I aquest cop, l’esdeveniment serà encara més solidari i inclusiu. En primer lloc, l’Ajuntament d’Esplugues, organitzador de la cursa, està treballant en noves accions de suport al programa Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, al qual es destina la recaptació d’aquesta iniciativa per contribuir a millorar i normalitzar l’estada dels infants en aquest centre. Entre d’altres, els guanyadors rebran amb el seu trofeu una polsera “candela”, realitzada per nens i nenes ingressats a l’hospital. D’altra banda, es premiarà els nens i nenes participants amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials. Una altra novetat d’aquesta edició és que els participants podran consultar només acabar la cursa el seu temps, gràcies a un codi QR incorporat al dorsal. Hi ha tres curses, dues per a atletes més joves (la Cursa de Promoció, de 1.200 metres, i la Mini Cursa, de 850 metres) i la Cursa Popular, de 5 quilòmetres, per a la resta de corredors. La sortida i l’arribada estaran ubicades a la plaça Catalunya d’Esplugues de Llobregat.

Novetats a la Cursa de Sant Jordi

Una altra localitat del Baix Llobregat també tindrà l’atletisme com a gran protagonista. Sant Esteve Sesrovires celebrarà aquest diumenge 26 d’abril a Cursa de Sant Jordi. La 29a edició presenta dues novetats: el regal d’una samarreta i el lliurament de premis. La prova atlètica està concebuda com una activitat festiva i lúdica que es desenvolupa en un ambient familiar. Sense perdre el seu caràcter lúdico-festiu, enguany la cursa també incorpora premis per als primers corredors que arribin a la meta. Hi haurà diferents categories segons l’edat dels participants. Els guanyadors rebran un guardó en forma d’obsequi.La cursa de Sant Jordi està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i compta amb la col·laboració del Futbol Club Sant Esteve i del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues