Olesa acollirà diumenge la primera edició del Trail de les Ermites

Hi haurà dos recorreguts diferents, un d’onze i un altre de vint-i-cinc quilòmetres.

Amb el lema “Mai sabràs si ets capaç, si no ho intentes” Olesa de Montserrat acollirà, el pròxim diumenge 19 d’abril, un nou esdeveniment esportiu: la primera edició del Trail de les Ermites. Es tracta d’un ambiciós projecte conjunt entre l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Daniel Blanxart i l’Ajuntament d’Olesa.

Els corredors poden participar en dos recorreguts: un d’onze quilòmetres i l’altra de 25 km. Ambdós itineraris permetran descobrir i gaudir dels espectaculars paratges del nostre entorn natural, el bell mig dels parcs de Montserrat i de Sant Llorenç. Aquest gran esdeveniment està obert a tothom que hi vulgui conjugar esport, natura, compromís i repte.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix