Marta García-Miguel es corona a la I Copa Iberoamericana de Pentatló Modern

La de Sant Climent de Llobregat es va imposar a la prova combinada de cursa i tir, mentre que va ser segona en natació i tercera en la prova d’hípica.

Marta García-Miguel es va proclamar campiona de la primera edició de la Copa Iberoamericana de Pentatló Modern després de finalitzar amb un total de 1.342 punts. Reti Kamila (Hongria, 1326) i Vega Tamara (Mèxic, 1323) van acabar en segona i tercera posició a la classificació general. La competició es va celebrar a Amposta (Tarragona) i va aplegar participants de tretze països (Mèxic, Itàlia, Alemanya, Hongria, Xile, Equador, Brasil, Portugal, Suïssa, República Dominicana, Suècia, Costa Rica i Espanya). Després d’un treballat segon lloc a la prova de natació, i la tercera posició a la prova d’hípica, la climentona va poder superar a les seves rivals durant la prova combinada de cursa i tir.


El primer lloc aconseguit per García-Miguel a la Copa Iberoamericana, malgrat no puntuar encara en la classificació per a les Olimpíades de Rio de Janeiro 2016, és un reflex del bon estat de forma i preparació de l’atleta climentona de cara a aconseguir el seu somni de classificar-se per a l’olimpíada.

Què és?

El Pentatló Modern és un esport olímpic que consta de cinc modalitats: la natació, l’esgrima, l’hípica (salt d’obstacles) i la prova combinada de cursa i tir. Per obtenir bons resultats cal un equilibri i regularitat entre les proves físiques i les que requereixen d’un més alt grau de concentració o resistència mental, així com tècnica específica de la disciplina en qüestió.

Redacció / Foto: FCPM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix