Hristo Kadirof guanya el I Campionat Nacional d’Street Workout Indoor

Imprimeix

Més de 600 persones van omplir la Sala Pal·ladius on van poder gaudir d'aquesta competició organitzada per al PSC de Pallejà.

La competició va aplegar equips procedents de diferents punts d'Espanya (Tarragona, València, Girona, Murcia o Madrid) i també internacionals com, per exemple, l'equip francès Team SBL i el participant Belga Philippe Scofield. El guanyador local va ser Rubén Romero i el vencedor absolut del primer Campionat Nacional Street Workout Indoor de Pallejà va ser Hristo Kadirof, de l'equip Team Gods Bar.

Olga Campos, candidata a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals, va destacar la gran participació, "el potencial dels i les joves de la nostra ciutat" i la necessitat que des de les administracions locals "estiguem al seu costat, aquesta és la meva voluntat i prioritat: estar al costat dels i les joves que necessiten gent que els escolti i que treballi a fomentar espais de lleure i activitats pensant en les seves preferències i les seves necessitats”. "Aquest acte respon a una clara aposta personal per potenciar els esports dins el municipi i una voluntat explicita d'estar al costat dels i les joves de Pallejà" va assegurar la socialista que també va destacar la importància de "donar a conèixer la nostra ciutat i el seu potencial fent actes d'aquest tipus, que acullen a joves de totes les nacionalitats."

Redacció / Foto: PSC Pallejà