El santjustenc Edmon López–Möller es va proclamar sotscampió d’Europa d’esquaix

Imprimeix

Va perdre a la final davant del cap de sèrie número 1, l’anglès George Parker, per 3 a 2.

El jugador de Sant Just Desvern del CN Sant Andreu, Edmon López-Möller, es va proclamar sotscampió d´Europa en la categoria júnior a Praga (República Txeca) el passat dimarts 31 de març després de protagonitzar una magnífica competició.

El santjustenc es va desfer a la primera ronda de l´israelià Idan Hare per 3 a 0, després del suís Amadeo Costa, pel mateix resultat classificant-se per als vuitens de final. Precisament en aquesta eliminatòria va guanyar Miko Äijänen, al que va derrotar per 3 jocs a 1. A quarts de final va vèncer l´anglès Patrick Rooney per 3 jocs a 0, i a semifinals es va imposar pel mateix resultat a l´irlandès Michael Craig.

A la final es va enfrontar davant del gran favorit i cap de sèrie número 1, l’anglès George Parker. El partit va ser molt igualat, amb punts molt llargs, interrupcions i polèmica arbitral. El moment clau va ser al quart joc, amb 2 jocs a 1 a favor del català i 7 punts a 9 per l´anglès. Una topada entre els dos jugadors va provocar la lesió de l´Edmon, que tot i lluitar el quart joc no va poder evitar anar a un cinquè i definitiu joc, on la lesió el va impedir rendir al màxim nivell i fer-se amb el títol europeu. El resultat final va ser de 3 a 2 per l’anglès (10-12, 14-12, 10-12, 13-11 i 11-3).

Redacció / Foto: EJS