Molins de Rei comptarà amb un skatepark d’aquí dos mesos

S’habilitarà un espai de 585 m2 al Parc del Baix Llobregat, al barri del Canal, amb set mòduls de diferents dificultats que proveirà l’empresa Spokoramps.

Molins de Rei tindrà, a finals de mes de maig, un skatepark ubicat al Parc del Baix Llobregat.La inversió serà de 60.000 euros procedents de les baixes en les licitacions d’altres obres executades a la vila permetrà durant les pròximes sis setmanes construir una instal·lació per la pràctica del patinatge i l’skateboarding.

Concretament s’habilitarà un espai de 585 m2 al Parc del Baix Llobregat, al barri del Canal, amb set mòduls de diferents dificultats que proveirà l’empresa Spokoramps. El col·lectiu de skaters de Molins de Rei havia manifestat el seu interès de poder comptar amb una pista com aquesta a la vila.

En el mateix parc també es preveu la instal·lació d’una petita estació d’street workout, una disciplina similar a la gimnàstica que es fa a l’aire lliure i que es basa en exercicis de potència i pes corporal. Tot plegat permetrà complementar l’oferta d’activitat física i de lleure al voltant de la nova zona esportiva Ricard Ginebreda.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix