El Tir Arc Olesa presenta el seu vint-i-cinquè aniversari

Imprimeix

L’acte es va celebrar a la Sala de la Comunitat Olesa on es van presentar la nova samarreta del club i el logo així com les diferents activitats commemoratives.

La Sala de la Comunitat Minera Olesa va ser escenari, el passat 27 de marc, de l'acte de presentació 25è Aniversari del Tir Arc Olesa. Sergio Abayà, president de l’entitat esportiva, va destacar en la seva intervenció l’esforç “de molta gent al llarg de tots aquests anys i això serà la gran força en el futur d’un club que és un referent a Espanya i Catalunya”. A més va presentar la nova samarreta del club amb nova imatge. El mandatari també va parlar del llibre que s'ha editat “en un intens treball de recerques per recollir informació i documentació de recerca entre directius, esportistes, aficionats, arxiu municipal, per documentar i completar des dels inicis de 1990 a 2015.”

Nou Logo i activitats

Una altra de les novetats durant l’acte va ser la presentació de nou logo i els cartells de competicions que Tir Arc Olesa organitzarà aquesta temporada: 29 març última jornada, la 7a Lliga local el 21 de setembre, Campionat Provincial i Vila d’Olesa el 17 de Maig, el Campionat de Catalunya en categoria cadet i menys de 14 anys el 24 de maig i el 14 de juny la tercera Tirada Mixta per Parelles. D’altra banda, el mes d’octubre es posarà punt final als actes commemoratius del 25è Aniversari amb un dinar on es faran diferents reconeixements a esportistes i directius.


Redacció / Foto: TAO