L’Ajuntament de Pallejà reordenarà la seva zona esportiva municipal

Imprimeix

El projecte, que ja s'està elaborant, contempla la construcció de quatre pistes de pàdel construcció obligarà, una nova pista exterior poliesportiva i un edifici amb serveis i vestidors.

L’Ajuntament de Pallejà ha endegat un ambiciós projecte. Es tracta de la reordenació de la zona esportiva municipal, delimitada pels carrers Vallès i Ribot, ronda Santa Eulàlia, Joan Maragall i avinguda Onze de Setembre.

El projecte pretén optimitzar l’espai actual per incloure-hi quatre noves pistes de pàdel sense necessitat d’eliminar les pistes de tennis existents. També es preveu construir una nova pista exterior poliesportiva i un edifici que disposarà d’una zona de bar i serveis, un espai de magatzem i vestidors per als jugadors i jugadores de tennis i pàdel.

Resposta a la demanda

L’actuació del consistori municipal ha de servir per a donar resposta a les necessitats lúdiques i esportives de la seva ciutadania i permetre la pràctica d’esports en demanda creixent com és el cas del pàdel.

Actualment, la zona aplega gairebé tota l’oferta esportiva del municipi baixllobregatí, i en els darrers anys s’hi han anat realitzant actuacions de millora com la construcció dels vestidors del camp de futbol o la col·locació de gespa artificial.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà