La CA La Sansi guanya la IV Marató de Relleus per Equips de Sant Joan Despí

Carles Montllor i Degitu Jebesa van ser els vencedors de la cursa dels 7 Quilòmetres.

El Club Atletisme Despí 2012, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va organitzar diumenge passat 29 de març la quarta edició de la Marató de Relleus per Equips així com els 7 Quilòmetres del Riu.

El CA La Sansi es va proclamar campió de la Marató de Relleus per Equips amb un temps de 2h19’41’’. La segona i tercera posició respectivament a la classificació general va ser per a l’equip Cursa Popular Silincode (2h24’04’’) i CE Picornell-Amfora 1.1 (2h30’48’’). Can participar gairebé 110 equips en diferents categories.

D’altra banda, Carles Montllor, amb un temps de 24’09’’, es va imposar a la cursa dels 7 Quilòmetres del Riu, seguit per Raúl Martínez (Corredors.cat, 24’51’’) i Ferran Montes (24’52’’). A la categoria femenina, la guanyadora va ser Degitu Jebesa (Fisiològic), amb un registre de 26’29’’. Mireia Suñe (FC Barcelona, 28’34’’) i Fatima Aouaj (Running Prat, 29’02’’) van ocupar la segona i tercera posició respectivament. La prova atlètica va aplegar més de 270 participants.

Redacció / Foto: JJ Vico