El Descens de Sant Andreu inaugura aquest cap de setmana l’Open d’Espanya 2015

Imprimeix

S’han inscrit al voltant dels 350 participants on cal destacar el campió del món, Danny Hart, l’actual campió d’Espanya, Toni Ferreiro, l’incombustible ciclista local Iván Oulego, i el guanyador de les darreres tres edicions, Bernat Guàrdia.

Sant Andreu de la Barca serà, un any més, la referència del descens nacional i internacional. Aquest cap de setmana, 7 i 8 de març, se celebrarà el XXII Gran Premi Rockshox-Gran Premi Diputació de Barcelona, que arriba a la seva vint-i-dosena edició. Una competició que obrirà l’Open d’Espanya 2015 d’aquesta especialitat ciclista.

Enguany s’han inscrit al voltant dels 350 participants, entre els quals es troben els millors descenders nacionals i estrangers del moment. No hi faltarà el santandreuenc Iván Oulego, que estrena equip amb l’XMS Racing Squad, ni tampoc el guanyador de les tres darreres edicions, Bernat Guàrdia (Intense Factory Racint), l’actual campió d’Espanya, Toni Ferreiro (XMS Racing Squad) o el campió del món, Danny Hart amb la seva nova Mondraker.

Com ja és habitual en una prova d’aquest nivell, s’espera una gran afluència de gent que omplirà un circuit que presenta un Rock Garden totalment nou. A més, dissabte 7 de març hi haurà la presentació oficial dels equips 2015.

Redacció / Foto: MCSAB