Sant Climent de Llobregat inaugura el remodelat Poliesportiu Municipal

Imprimeix

S'ha cobert parcialment l’equipament per a permetre el seu ús en condicions meteorològiques adverses.

Dissabte passat es va celebrar l’acte d’inauguració de les millores que s’han dut a terme al Poliesportiu Municipal de Sant Climent de Llobregat. La jornada va comptar amb l’assistència de més de 300 persones i del Diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom. A més van participar tots els equips esportius del municipi pertanyents a l’Associació Esportiva Sant Climent, Club Bàsquet Sant Climent i el Club Futbol Sala Sant Climent i els responsables de l’obra.

L’alcalde, Isidre Sierra, va destacar durant l’acte que “tot i que aquesta no era una actuació prevista al pacte de govern vigent al municipi, ha estat una obra que se’ns ha demanat des de la població en general i, especialment, a través de les entitats esportives. Per aquest motiu hem considerat que era important canviar els nostres objectius, ser flexibles i treballar per a assolir aquesta millora a l’equipament tenint en compta que juga a favor de l’excel·lent tasca de l’educació en valors que duen a terme les associacions dedicades a l’esport.”

Actuació

L’actuació de millora ha consistit concretament en el reforç de l’estructura de pilars de ferro i formigó de l’equipament, la col·locació de panells per a evitar l’entrada de la pluja i la reparació de les goteres existents a la coberta. Els treballs han estat finançats a través de la Diputació de Barcelona.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat