El vicentí Jordi Torras serà homenatjat amb un partit internacional a Cornellà

La selecció espanyola de futbol sala s’enfrontarà davant la d’Argentina en el Parc Esportiu Llobregat el 10 de febrer.

El Parc Esportiu Llobregat acollirà el pròxim 10 de febrer un partit amistós entre la selecció espanyola de futbol sala davant la selecció d'Argentina, en homenatge al jugador vicentí Jordi Torras, per la seva trajectòria amb la selecció nacional. Aquest partit es disputarà el pròxim dimarts 10 de febrer, a les 20.30 hores, al Pavelló Parc Esportiu de Cornellà de Llobregat. Un total de 1.700 entrades són les que es posen a la venda al públic a partir d'avui i que es poden adquirir, per un cost de 5€ l'entrada.

Un total de 131 partits amb ‘la roja’

Després que fa uns mesos el jugador internacional Jordi Torras anunciés la seva decisió de posar punt i final a la seva carrera amb la selecció nacional de futbol sala, ara ha arribat el moment d'homenatjar al fins ara capità i referent de la bicampiona del món i hexacampiona d'Europa. Amb 131 partits, un Mundial de Futbol Sala de la FIFA i quatre Eurocopes de Futbol Sala de la UEFA a les espatlles, Jordi Torras es retira de la selecció de futbol sala professional.

És per aquest motiu que La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, juntament amb la Real Federación Española de Fútbol, organitzen un partit internacional de futbol sala entre la selecció espanyola absoluta i la selecció nacional d'Argentina, en homenatge al jugador català..

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix