L’Open BTT Tour de Sant Vicenç dels Horts ja té el seu Pla d’Autoprotecció

Imprimeix

La Diputació de Barcelona, a través d’Esports, l’ha lliurat al consistori municipal.

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el Pla d’Autoprotecció (PAU) de l'Open BTT Tour. Aquesta és una prova esportiva en bicicleta tot terreny, que discorre principalment per les pistes i senders de Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, i en menor mesura, per Sant Climent de Llobregat i Sant Boi de Llobregat. Existeixen tres circuits diferenciats, el llarg, el mitjà i el curt, amb una sortida conjunta al nucli urbà de Sant Vicenç dels Horts.

Aquest encàrrec ha consistit en la redacció del PAU, inclosos dins de l'àmbit d'aplicació del Decret 82/2010, de 29 de juny, de la Generalitat de Catalunya pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció. Tenen com a objectiu preparar els mitjans humans i tècnics necessaris per fer front a les emergències que puguin esdevenir-se durant el desenvolupament de l'activitat, que se celebra a l'aire lliure.

El PAU consta de quatre documents: un per a la identificació de l'activitat, un per preveure els recursos i mitjans disponibles, un manual d'actuació (amb les mesures de resposta necessàries per poder actuar en cas d'emergència) i un d'implantació, manteniment i actualització. El treball lliurat és una assistència sol·licitada i aprovada dins el marc del Catàleg de serveis de 2014.

Redacció / Foto: Arxiu