L’Open BTT Tour de Sant Vicenç dels Horts ja té el seu Pla d’Autoprotecció

La Diputació de Barcelona, a través d’Esports, l’ha lliurat al consistori municipal.

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el Pla d’Autoprotecció (PAU) de l'Open BTT Tour. Aquesta és una prova esportiva en bicicleta tot terreny, que discorre principalment per les pistes i senders de Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, i en menor mesura, per Sant Climent de Llobregat i Sant Boi de Llobregat. Existeixen tres circuits diferenciats, el llarg, el mitjà i el curt, amb una sortida conjunta al nucli urbà de Sant Vicenç dels Horts.

Aquest encàrrec ha consistit en la redacció del PAU, inclosos dins de l'àmbit d'aplicació del Decret 82/2010, de 29 de juny, de la Generalitat de Catalunya pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció. Tenen com a objectiu preparar els mitjans humans i tècnics necessaris per fer front a les emergències que puguin esdevenir-se durant el desenvolupament de l'activitat, que se celebra a l'aire lliure.

El PAU consta de quatre documents: un per a la identificació de l'activitat, un per preveure els recursos i mitjans disponibles, un manual d'actuació (amb les mesures de resposta necessàries per poder actuar en cas d'emergència) i un d'implantació, manteniment i actualització. El treball lliurat és una assistència sol·licitada i aprovada dins el marc del Catàleg de serveis de 2014.

Redacció / Foto: Arxiu

     
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
98

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix