Lucas Mola i Irina Belmonte guanyen la Milla de la Candelera

La prova atlètica molinenca, que enguany va arribar a la quarta edició, va aplegar més de dos-cents participants.

Molins de Rei va tornar a ser la capital de l’atletisme comarcal i català per un dia. Diumenge passat es va celebrar la Milla de la Candelera, que enguany va arribar a la seva quarta edició i va ser organitzada per la secció atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei (AEM), amb el suport de l’Ajuntament. La sortida i arribada dels participants va ser a la Plaça de la Llibertat a Molins de Rei, en un circuit que va passar pel passeig del Terraplè.

A la categoria masculina Absoluta, el vencedor va ser Lucas Mola, del Fasttriatlón amb un registre de 4’49’’9. En segona posició va acabar Jordi Comas (Bikila, 4’49’’9) i tercer Issac Piñero (Atletes Vilanova, 5’02’’9). A la categoria femenina Absoluta, la guanyadora de l’edició d’aquest any va ser Irina Belmonte, del CA Sant Boi, amb un temps de 6’31’’9. Maria Helena Gaeta (GA Lluïsos Mataró, 6’34’4) i Cristina Palomino (AE Molins, 7’06’’3) van ser segona i tercera respectivament. També es van celebrar les curses en les categories minis, aleví, infantil, cadet-juvenil i Open.