La Cinc Cims de Corbera va aplegar uns 800 participants

Emilio Fernández, en categoria masculina, i Laura Sanzberro, en la femenina, es van proclamar campions de la tercera edició.

Prop dels 800 participants van prendre part en la tercera edició dels Cinc Cims de Corbera de Llobregat. El recorregut, de poc més de vint-i-sis quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.250 metres, travessa els cinc cims que envolten la localitat baixllobregatina.

Emiio Fernández, amb un temps de 2h04’52’’, es va proclamar campió en la categoria masculina. David González (Running Vigia, 2h09’34’’) i Toni Pallarés (Club Triatló Vallirana, 2h09’34’’) van ocupar la segona i tercera posició respectivament. D’alta banda, a la categoria femenina, Laura Sanzberro, del Fasttriatlon Club, va ser la primera amb un registre de 2h32’25’’. El segon lloc va ser per Eva Mesado (Running Vigia, 2h35’58’’), mentre que la tercera posició va ser per Verónica Zaragoza (2h42’45’’).

Redacció / Foto: Arxiu