Laia Sanz vol tornar a superar-se al Dakar

Imprimeix

La pilot de Corbera de Llobregat buscarà millorar la setzena posició de l’any passat i conquerir el seu cinquè títol en la categoria femenina de motos.

La corberenca participarà per cinquena vegada consecutiva al Dakar. I ho farà com a pilot oficial Honda amb una moto CRF 450 Rally Honda on espera fer grans coses en l’edició d’aquest any. El seu objectiu prioritari és “simplement finalitzar la prova” i afegeix que “amb aquesta moto cal arribar al final i, per tant, cuidar-la perquè així sigui.”

A ningú se li escapa però, que Laia Sanz vol continuar ampliar el seu exitós palmarès. La multicampiona del món d’enduro i de trial vol sumar el cinquè títol en aquesta prova després de guanyar els quatre anteriors en la categoria femenina. A més, després de finalitzar en setzena posició l’edició passada, la corberenca es vol superar i, si és possible, acabar entre els deu millors de la general. “Per a la preparació del Dakar m’ha beneficiat l’estructura d’Honda i particularment córrer en el Marroc i en el Merzouga, amb la mateixa moto que tindré ara”, explica Sanz.

L’edició 2015 del Dakar arranca demà 4 de gener a Buenos Aires (Argentina) i finalitzarà el 17 de gener en el mateix punt de sortida. Els participants hauran de fer més de 9.000 quilòmetres de pistes, dunes i desert pedregós travessant Argentina, Xile i Bolívia.


Redacció / Foto: Laia Sanz (Honda)