De la Nava i Arruabarrena, campions d’Espanya de tennis

En dobles es va imposar la parella formada per Roberto Carballés i Oriol Roca.

El madrileny Daniel Muñoz De la Nava i la guipuscoana Lara Arruabarrena es van proclamar campions d’Espanya absoluts de tennis en les instal·lacions del Tennis Sant Joan Despí, on aquest passat diumenge van superar en les seves respectives finals al granadí Roberto Carballés i la gironina Paula Badosa. Els campions succeeixen en el palmarès a Fernando Verdasco i Laura Pous, vencedors el passat any.

A punt de complir els 33 anys, Daniel Muñoz de la Nava es va alçar amb el seu primer títol estatal després de remuntar davant el granadí Roberto Carballés, de 21 anys, en la final número 101 del Campionat d'Espanya en categoria masculina. El madrileny va decantar el triomf a favor seu en la mort sobtada del tercer set per imposar-se per 4-6, 6-1 i 7-6(4). A primera hora del matí, havia hagut de completar la seva semifinal suspesa el dia anterior per manca de llum amb empat a un set davant el segon favorit, Albert Muntanyès (3-6 6-3 6-0).

D’altra banda, la final de dobles es va disputar el dissabte amb triomf per a la parella formada pel mateix Roberto Carballés i Oriol Roca davant el també barceloní Marc López i el gironí Pol Toledo per 6-1 i 6-4.

Mentre, a la final femenina número 87 del Campionat d'Espanya disputada hores abans, la guipuscoana Lara Arruabarrena ha tirat de la seva major experiència per doblegar a la jove gironina de 17 anys Paula Badosa, que va obrir el partit amb un 4-0 a favor seu. La de Tolosa va reaccionar a temps per anotar-se la màniga en el tie-break i emportar-se el títol amb un 7-6(7) i 6-1. En semifinals, Arruabarrena havia necessitat, el dia anterior, els tres sets per doblegar a Lourdes Domínguez (6-3 5-7 6-4).

Exhibició de tennis en cadira

Entre la final femenina i la masculina es va organitzar una exhibició de tennis en cadira de rodes amb la participació de Francesc Prat i José Coronat, que es va imposar a un set per 6-2. Durant la setmana es va celebrar també un torneig juvenil i un clínic organitzat per Mapfre, patrocinador principal de la Real Federació Espanyola de Tennis. Com a novetat d'aquest any, tots els partits de la pista central han pogut ser seguits en directe a través d'internet via streaming.

Redacció / Foto: RFET

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix