Gran estrena de les seleccions catalanes a Sant Joan Despí

Imprimeix

La sots 16 i la sots 18 s'han imposat avui per 2 a 0 i 6 a 1 respectivament a Castella i Lleó en la jornada inaugural de la primera fase del Campionat d’Espanya Autonòmic que s’està celebrant al Municipal Les Planes.

Ha estat la selecció sots 16 la primera a debutar en la competició en el Municipal Les Planes de Sant Joan Despí. Catalunya s’ha imposat a Castella i Lleó per dos a zero gràcies als gols de Carla Niubó (25’) i Laura Galcerán (64’). Amb aquest resultat, l’equip dirigit per Natàlia Arroyo, ha aconseguit els tres primers punts del campionat. Diumenge s’enfrontarà a la selecció d’Extremadura, en la darrera jornada de la primera fase.

D’altra banda, la selecció sots 18 ha abusat de Castella i Lleó guanyar per un clar 6 a 1. Els gols van ser: 1-0 (11’): Núria Garrote; 2-0 (19’): María Pilar Garrote; 3-0 (35’): Sandra Hernández; 4-0 (59’): Laura Benito; 4-1 (79’): Lorena García; 5-1 (84’): Andrea Sánchez i 6-1 (86’): Laura Benito. Les jugadores de Lluís Cortés han sumat els tres primers punts en joc i diumenge s’enfrontaran a Extremadura. 

Redacció / Foto: FCF