El millor tennis nacional se cita a Sant Joan Despí

Imprimeix

Les instal·lacions del Tennis Sant Joan acullen el Campionat d'Espanya Absolut en les categories masculina i femenina tan individual com dobles.

Avui s’ha iniciat en el Tennis Sant Joan la fase prèvia del 87è Campionat d'Espanya Mapfre Absolut, en categoria masculina i femenina individual i dobles. La competició finalitzarà el pròxim 21 de desembre amb la celebració de les diferents finals.

A les instal·lacions de Sant Joan Despí es pot veure competir a molts dels millors tennistes espanyols del moment, alguns de primera línia i d'altres emergents. Entre els noms més destacats que podrem veure aquests dies es troba Albert Ramos, Albert Montañés, Roberto Carballes, Daniel Muñoz, Sílvia Soler i Lara Arruabarrena.

La Real Federación Española de Tenis -que gestiona actualment aquestes instal·lacions municipals- ha apostat novament pel Tennis Sant Joan per acollir una competició del més alt nivell estatal, en aquest cas la màxima. L'any passat es va celebrar a les instal·lacions esportives santjoanenques la fase prèvia d'aquest campionat, mentre que la fase final es va disputar a Lleida. Enguany tot el campionat té lloc a la població baixllobregatina.

Redacció / Foto: RFET