La Cursa de Fontpineda-Pallejà aplega més de 200 atletes

David González i Verónica Zaragoza van ser els guanyadors de la segona edició.

Més de 200 participants van prendre part en la segona edició de la Cursa de Muntanya Fontpineda-Pallejà. La competició va tenir un recorregut d’onze quilòmetres –amb un desnivell positiu de 410 metres- amb sortida i arribada al carrer Via Farigola de la població baixllobregatina. A més, part de la recaptació va anar destinada a col·laborar en el banc d’aliments de Pallejà.

El guanyador en la categoria masculina va ser David González, del Running Vigia, amb un temps de 52’34’’. En segona posició va finalitzar Josep Amadàs (Vall Parc, 54’13’’), mentre que tercer fou Enric Roig (Soc. At. Corbera, 54’49’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Verónica Zaragoza, de l’Ultratarats, amb un registre d’103’31’’. Della Monterrubio (Triatló Viladecans, 1h09’05’’) i Gema González (Ultratarats, 1h10’29’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Foto: Arxiu