L’atletisme serà el gran protagonista el cap de setmana

Pallejà i Gavà acolliran proves on es preveu una gran participació.

Dissabte 6 de desembre se celebrarà a XXXIII Pujada al Castell de Castelldefels. La prova atlètica, que començarà a les deu del matí, està emmarcada dins de les activitats programades a la Festa Major d'Hivern 2014 i es converteix en un esdeveniment solidari, ja que un euro de cada inscripció serà destinat a la Marató de TV3 que aquest any es farà el diumenge 14 de desembre i que es dedicarà a les malalties del cor, una de les principals causes de mort al món i també a Catalunya. La sortida de la cursa serà des del carrer Can Roca i transcorrerà per un circuit urbà de 5 quilòmetres amb final al Castell de Castelldefels. Eduardo Grimal, president de l'entitat esportiva COR, que col·labora aquest any en l'organització de la cursa amb l'Ajuntament de Castelldefels, ha declarat que "l'origen del running com ho vivim avui és la teràpia física que es va posar en marxa als EUA als anys 60 per a persones amb cardiopaties. Per això i ja que aquest any la Marató de TV3 recapta fons per a la investigació de les malalties del cor hem vinculat la Pujada al Castell amb aquesta iniciativa solidària."

Cursa de muntanya

D’altra banda, aquest dissabte també se celebrarà la Cursa de Muntanya Fontpineda de Pallejà, que enguany arriba a la seva segona edició. La competició tindrà un recorregut d’onze quilòmetres –amb un desnivell positiu de 410 metres- i tindrà sortida i arribada al carrer Vía Farigola de la població baixllobregatina. A més, part de la recaptació anirà destinada a col·laborar en el banc d’aliments de Pallejà.

Quinzè cros

D’altra banda, aquest diumenge se celebrarà el XV Cros Ciutat de Gavà, una prova oberta a tothom, que organitza el Club Atletisme Gavà amb el suport de l’Ajuntament de Gavà. La Federació Catalana d’Atletisme ha inclòs aquesta prova en el calendari de la temporada 2014-1015. Enguany hi haurà 3 circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultats.

Redacció / Foto: Cándido Ferreiro

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix