×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Sant Andreu de la Barca guardona els seus millors esportistes

Imprimeix

L’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca Atlètic no va assistir a l’acte en senyal de protesta pel tracte que està rebent des del Patronat d’Esports i l’Ajuntament.

El teatre municipal Núria Espert va acollir divendres 21 de novembre la divuitena edició dels Premis de l’Esport de Sant Andreu de la Barca, on es van reconèixer els mèrits dels esportistes, clubs i entitats del municipi baixllobregatí de la passada temporada.

Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca, va destacar en la seva intervenció davant d’un nombrós públic que representaven gairebé totes les entitats esportives locals que “l’esport ha estat un dels catalitzadors de la transformació de Sant Andreu de la ciutat que es avui. És una fita del calendari cívic del municipi.”

Els guanyadors de l’edició d’enguany van ser els següents: entitats (Club Hoquei Sant Andreu de la Barca), equip (juvenil A del Futbol Sala Sant Andreu de la Barca), Esportista femení i masculí infantil (Mireia Boix –AESAB gimnàtica artística- i Adrián Mesa –Moto Club SAB-) i Esportista Absolut masculí i femení (Guillem Jorba –Moto Club SAB- i Lídia Ramos –AESAB gimnàstica aeròbica-).

Absència

D’altra banda, l’equip infantil de l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca Atlètic de futbol sala no va anar a recollir el reconeixement pel seu ascens de categoria en senyal de protesta, ja que aquest equip encara juga fora del municipi –Ullastrell-. Segons l’entitat esportiva, presidida per Montserrat Guerrero, “hi ha una manca total de sensibilitat envers la nostra entitat esportiva, ja que ens tenen marginats, sobretot, el seu gerent en Xavier Padilla”.

Redacció / Foto: Televisió de Sant Andreu de la Barca