Sant Andreu de la Barca guardona els seus millors esportistes

L’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca Atlètic no va assistir a l’acte en senyal de protesta pel tracte que està rebent des del Patronat d’Esports i l’Ajuntament.

El teatre municipal Núria Espert va acollir divendres 21 de novembre la divuitena edició dels Premis de l’Esport de Sant Andreu de la Barca, on es van reconèixer els mèrits dels esportistes, clubs i entitats del municipi baixllobregatí de la passada temporada.

Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca, va destacar en la seva intervenció davant d’un nombrós públic que representaven gairebé totes les entitats esportives locals que “l’esport ha estat un dels catalitzadors de la transformació de Sant Andreu de la ciutat que es avui. És una fita del calendari cívic del municipi.”

Els guanyadors de l’edició d’enguany van ser els següents: entitats (Club Hoquei Sant Andreu de la Barca), equip (juvenil A del Futbol Sala Sant Andreu de la Barca), Esportista femení i masculí infantil (Mireia Boix –AESAB gimnàtica artística- i Adrián Mesa –Moto Club SAB-) i Esportista Absolut masculí i femení (Guillem Jorba –Moto Club SAB- i Lídia Ramos –AESAB gimnàstica aeròbica-).

Absència

D’altra banda, l’equip infantil de l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca Atlètic de futbol sala no va anar a recollir el reconeixement pel seu ascens de categoria en senyal de protesta, ja que aquest equip encara juga fora del municipi –Ullastrell-. Segons l’entitat esportiva, presidida per Montserrat Guerrero, “hi ha una manca total de sensibilitat envers la nostra entitat esportiva, ja que ens tenen marginats, sobretot, el seu gerent en Xavier Padilla”.

Redacció / Foto: Televisió de Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix