Laia Sanz assisteix a la presentació del Dakar 2015

Imprimeix

La pilot de Corbera va reconèixer durant l’acte que “serà difícil igualar o superar la classificació de l’any passat, però estic motivada, tinc bona moto i equip”.

París va ser escenari ahir de la presentació del Dakar 2015 on cal destacar la presència de Laia Sanz. La pilot de Corbera de Llobregat, vigent campiona en la categoria femenina, va assegurar durant l’acte que després d'un any tan bo serà difícil igualar o superar la classificació de l’any passat, però estic motivada, tinc bona moto i equip". També va explicar que “al Dakar mai no se sap, pots preparar-ho bé i tenir qualsevol problema, però estic animada i espero que vagi tan bé com el 2014.”

D’altra banda, Sanz, que participarà per cinquè any en la prova, no va voler posar-se objectius perquè, segons ella, "l'any passat pretenia quedar entre els 30 primers i vaig finalitzar la 16" i va afegir que “ara tractaré d'igualar-lo, però serà complicat."

El Dakar 2015, que arriba a la 37a edició (la setena a sud-amèrica), començarà el 4 de gener de 2015 i finalitzarà el 17 del mateix mes. Els participants hauran de fer més de 9.000 quilòmetres per carretera, pistes i dunes travessant Argentina, Xile i Bolívia.

Redacció / Foto: Arxiu