Àlvar Cardona guanya l’onzena edició del Torneig Seven-3

Imprimeix

La competició, que es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts, va aplegar seixanta-cinc esportistes de quinze clubs catalans.

Àlvar Cardona, jugador del Club Sweetrade, es va proclamar campió del Torneig Seven-3, que enguany va arribar a l’onzena edició. Cardona es va imposar a Marcial Ovide en la partida de defensa de posició (215-225). En la partida anterior va vèncer a Moisés Pérez, del Club Diagonal, per 202 a 219. La competició va cloure amb el lliurament de premis i trofeus a càrrec d’Albert Roca, president del club sesrovirenc. Un total de seixanta-cinc esportistes de quinze clubs catalans van participar en la competició celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts de l’11 al 16 de novembre.

La competició, organitzada pel Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, va comptar amb el patrocini dels centres Cruz Navarro i del patronat d’Esports de l’Ajuntament d'aquesta localitat del Baix Llobregat Nord, i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Baix Bowling.

Classificació final va ser la següent: 1.- Àlvar Cardona; 2.- Marcial Ovide; 3.- Moisés Pérez; 4.- Artur Colomer; 5.- Pedro Jimemez; 6.- Alvaro-José Cardona; 7.- Raúl Gálvez; 8.- Jordi Ambrós; 9.- Jairo Larotta; 10.- Sergio Retamal; 11.- Fernando Gómez i 12.- Jordi Monge.

Redacció / Foto: Arxiu