Sant Just Desvern acull la 38a Cursa de Karts de Coixinets

En l’edició d’enguany hi participen 118 karts i es preveu que la competició aplegui unes 4.000 persones.

El Club Karts de Coixinets organitza, aquest cap de setmana, la tradicional Cursa de Karts, que enguany celebra la trenta-vuitena edició. S'han inscrit un total de 118 karts i l'organització espera que unes 4.000 persones assisteixin a aquest tradicional esdeveniment, que se celebra cada any des de 1976.

La cursa tindrà dues parts diferenciades: una sessió d’entrenaments lliures i una altra de cronometrats el dissabte, i les curses el diumenge. Els participants, inscrits per parelles, competeixen amb karts de fusta i exempts de motor fabricats de forma artesanal seguint uns criteris tècnics marcats per l'organització. Un circuit urbà, caracteritzat per un fort pendent i diversos revolts, és l’escenari de graelles de sis karts. Un equip de voluntariat s’encarrega d’organitzar la cursa amb el suport de comerços locals i de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
101

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix