Tres ors per a l'FP Rosella als Special Olympics Barcelona–Calella 2014

Imprimeix

Les tripletes de petanca de l’entitat castellvinenca van quedar primeres dels seus respectius grups.

La participació dels i les esportistes de la castellvinenca Fundació Privada Rosella als Special Olympics Barcelona-Calella 2014 s’ha tancat amb un excel·lent resultat: medalla d’or per a tots els i les integrants de l’equip, segons que han explicat des de la fundació. Cadascuna de les tres tripletes de Rosella que van participar en la competició de petanca van quedar primeres del seu grup, un resultat pel qual els integrants de la comitiva s’han mostrat molt contents.

Des de Rosella, a més dels bons resultats obtinguts en la competició esportiva, han volgut destacar també el bon ambient viscut, per esportistes i entrenadors, al ‘village’ de Calella (Maresme); la participació de la gent del municipi en l’esdeveniment esportiu; el nivell de la competició, i la bona organització dels Special Olympics. “En resum, uns dies d’esport i convivència amb immillorables resultats esportius i humans”, han destacat.

Abans de marxar a cap a aquesta important cita esportiva, els i les participants van ser rebuts, a l’Ajuntament, per part de l’alcalde, Lluís Tomàs, i del regidor d’Esports, Sergi Farré, que els van desitjar molta sort en la competició i els van animar a gaudir i aprofitar aquesta experiència.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes