Víctor Álvarez i Eva Parrado es coronen a la Cursa de 10 km de Sant Vicenç

La prova atlètica va aplegar més de 260 corredors que van recorre un itinerari pels principals carrers del municipi.

Més de 260 corredors van participar en la sisena Cursa de 10 Quilòmetres que es va celebrar ahir diumenge a Sant Vicenç dels Horts. El Parc de la Foneria va ser el punt de sortida dels participants en una matinal atlètica que va tenir tres curses infantils (630, 1.080 i 2.580 metres) i una de deu mil metres amb sortida des del Parc de la Foneria. L’itinerari de la prova esportiva ha recorregut els principals carrers de Sant Vicenç, d’un extrem a l’altre del municipi, fins a completar el recorregut establert.

El guanyador de la cursa en la categoria absoluta masculina va ser Víctor Álvarez, amb un temps de 33’15’’. En segona posició va finalitzar Andreu Simón, del Club Atlètic Sant Vicenç (33’38’’), seguit de Toni Pallarés (33’38’’). En la categoria absoluta femenina, la campiona fou la vicentina Eva Parrado, del CA Laietània, amb un temps de 41’53’’. Raquel Parrado (CA Sant Vicenç, 42’51’’) i Maria José Gajete (CA Sant Boi, 43’51’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts