El CF Begues celebra enguany el seu norantè aniversari

Imprimeix

El club de futbol compta actualment amb dinou equips.

El CF Begues va celebrar l’acte de presentació dels seus equips per a la temporada 2014-2015, marcat pels actes del norantè aniversari de l’entitat esportiva baixllobregatina. A l’acte de presentació, hi van assistir el directiu de  la Federació Catalana de Futbol (FCF), Francesc Folguera, la delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, l’alcaldessa, Mercè Esteve acompanyada d’alguns regidors i el president del club,  Daniel Llompart  acompanyat dels tècnics del club.

Actualment, el club, presidit per Daniel Llompart, compta amb un total de dinou equips que competiran durant tot aquest curs en diferents categories i que es van aplegar al camp municipal per donar el tret de sortida a la temporada del norantè aniversari del club, que es va fundar el 1924. El CF Begues arriba als noranta anys d’activitat, gràcies al treball desinteressat de moltes persones, a l’esforç de centenars d’esportistes de diferents generacions i al suport d’una gran quantitat de persones socis i seguidores que ho han fet possible.

Cal destacar que durant la presentació, l'associació Chromo22 va ser present al camp recollint taps de plàstic. Aquesta associació es dedica a recaptar fons econòmics per a destinar-los a la investigació de la malaltia NF2 (Neurofibromatosis Tipo 2), de la qual no hi ha tractament i que provoca tumors benignes a cervell, medul·la espinal i cèl·lules neuronals en general que s'han d'extirpar quan creixen. El jugador del club, Alex Solà, pateix aquesta malaltia i aquesta associació treballa per a ajudar-lo. Els taps després es venen i d'aquesta manera s'aconsegueixen els diners.

Xerrada a l’Escorxador

L'Agrupació Barça Jugadors va organitzar en col-laboració amb l'Ajuntament de Begues, el CF Begues, la Penya Barcelonista de Begues, la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social La Caixa, la Fundació Sportsalus i Torra+Portella la xerrada que va dur com a títol "Enganxa' t a l'esport". L’acte es va fer a l'Escorxador per a jugadors de categories Aleví de segon any, Infantil i Cadet. Deprés va haver-hi una taula rodona amb la participació dels Juvenils i el públic en general. L’esdeveniment el va dirigir l’exjugador de l’FC Barcelona Pere Valentí Mora.

Redacció / Foto: Ajuntament de Begues