Milers d’atletes participen en quatre curses al Baix Llobregat

Castelldefels-Gavà, Sant Andreu de la Barca, El Papiol i Sant Boi de Llobregat van acollir proves.

L’atletisme va ser protagonista, ahir diumenge, en diverses localitats del Baix Llobregat. Milers d’atletes van prendre els carrers d’aquests municipis per participar en les diferents curses programades. A continuació els facilitem els resultats:

Castelldefels

Uns 4.000 participants van prendre part en la desena edició de la Cursa del Mediterrani que va transcórrer pels municipis de Castelldefels i Gavà. En la distància de la mitja marató el guanyador va ser Juan Manuel Álvarez, del Prorunners Barcelona, amb un temps d’1h10’48’’. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Mar Juárez (CE Montornès, 1h31’10’’). D’altra banda, Benito Ojeda (Adidas Domingo Catalán, 32’43’’) i Giulia Rigodanza (40’18’’) es van imposar a la distància dels 10 quilòmetres.

Sant Andreu de la Barca

La cinquena Cursa de Tardor va aplegar al voltant de les 400 persones –menys participants que l’edició de l’any passat- que van haver de recórrer un total de deu quilòmetres (dues voltes a un circuit de 5 km). El guanyador a la categoria masculina va ser el corredor de l’AA Catalunya, Mohamed Benhmbarka, amb un temps de 30’46’’. Mohamed Agouzal (CE Montornès, 32’12’’) i Marc García (Corredors.cat, 33’57’’) van ser el segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la vencedora va ser Hasna Bahom (La Sansi), amb un registre de 36’50’’. Yolanda Ruiz (Adidas Domingo Catalán, 42’57’’), va ser segona, i Anna Prat (CF Viladecans, 44’52’’), tercera.

El Papiol

Gairebé 350 atletes van participar en la primera edició de la Trail Mitja del Castell. Una cursa de muntanya amb una distància de 21,097 quilòmetres. Emilio Fernández, amb un temps ded’1h37’14’’ va arribar en primera posició, seguit d’Oriol Barbany (CN Barcelona, 1h42’27’’) i Carles Font (Sant Boi, 1h43’55’’). A la categoria femenina, la campiona va ser Raquel Velasco amb un registre de 2h09’49’’. Alicia Rodrigo (2h12’22’’) i Maria Olcina (Feel Free, 2h13’00’’) van ser segona i tercera respectivament.

Sant Boi de Llobregat

El mateix diumenge també es va celebrar la novena edició del Cros Solidari per la salut Mental amb la participació de més de 900 persones que van haver de fer un recorregut de 8 quilòmetres. Andreu Simón (Sant Boi) va ser el primer en categoria masculina amb un temps de 26’39’’, seguit de Carles Lladó (Pratenc AA, 27’11’) i Òscar Ciruelos (Gavà Triatló, 28’08’’). D’altra banda, Carme Auñón (Adidas Domingo Catalán, 33’07’’) va ser la primera en categoria femenina. En segon lloc va finalitzar Gisela Castillo (UE Sants, 34’04’’), i en tercer lloc Mari Carmen Caparrós (Born to Run, 35’23’’). La recaptació del Cros Solidari per la Salut Mental es destinarà a l'Obra Social de Sant Joan de Déu per a la recerca en malalties mentals.

Redacció / Foto: Arxiu