Diumenge de curses atlètiques en el Baix Llobregat

Se celebrarà el 9è Cros Solidaria per la Salut Mental a Sant Boi de Llobregat; la 10a Marató del Mediterrani a Castelldefels i Gavà; la 5a Cursa de la Tardor a Sant Andreu de la Barca i la primera edició de la Mitja del Castell al Papiol.

Aquest diumenge hi ha programat una àmplia oferta atlètica a la comarca per als aficionats a aquesta modalitat esportiva. En cinc municipis del Baix Llobregat s’organitzen curses de diferents tipologies: solidària, popular, competitiva i, fins i tot, de muntanya.

Prova atlètica solidària

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi convoquen el novè Cros Solidari per la Salut Mental per al diumenge 19 d'octubre de 2014. El Parc de la Muntanyeta acollirà aquesta prova esportiva i solidària on hi haurà curses de diverses modalitats per un total de més de 1.000 corredors i corredores. Primer serà el torn de les curses per a participants als Jocs Escolars. Després es podrà veure la categoria de Salut Mental i, un cop finalitzada aquesta cursa, es disputarà la categoria OPEN Popular. El Cros puntua per a la classificació del Campionat de Catalunya de Cros. La recaptació del Cros Solidari per la Salut Mental es destinarà a l'Obra Social de Sant Joan de Déu per a la recerca en malalties mentals.

Deu anys de Marató

Un any més amb la tardor torna a Castelldefels la Marató del Mediterrani, cada cop més consolidada i amb més renom dins del calendari de l'atletisme català. La prestigiosa cursa, que tindrà lloc aquest diumenge 19 d'octubre, amb sortida i arribada al Canal Olímpic, arriba enguany a la desena edició. Enguany es pot participar en tres distàncies: 10 km, 21 km (mitja marató) o bé els 42 km, que per segon any, es disputa en la modalitat de marató per parelles.

Una cursa urbana

D’altra banda, a Sant Andreu de la Barca se celebrarà, també aquest diumenge 19 d’octubre, la Cursa de la Tardor, que enguany arriba a la seva cinquena edició. L’entitat organitzadora, el Club Atletisme Sant Andreu de la Barca, ha preparat un recorregut de deu quilòmetres pels carrers del municipi on els participants hauran de donar dues voltes a un circuit de cinc quilòmetres. Al final de la prova hi ha preparada una botifarrada.

Primera edició de la Mitja del Castell

El Papiol acollirà aquest diumenge 19 d’octubre la primera edició de la Mitja del Castell. Una prova atlètica impulsada per Pedro Díaz i Jordi Molina, i la seva Organització anirà a càrrec de l’Esport Base del Papiol, l’Associació Esportiva correCATagafo i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol. És una cursa de muntanya, amb una distància de 21,097 quilòmetres i amb un desnivell positiu aproximat de 900 metres. És un circuit amb corriols (60%), pista (32,5%) i asfalt (7,5%). Amb sortida i arribada al Castell del Papiol. El recorregut estarà marcat per quilòmetre i degudament senyalitzat amb cinta i/o pintura ecològica. Els participants no podran sortir del recorregut marcat. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix