L’FS Pallejà no pot amb el Marfil Santa Coloma a la Copa del Rei

Va perdre per 2 a 5 tot i que va ser un partit molt igualat on els colomencs van haver de treballar molt per classificar-se.

El Pavelló Municipal de Pallejà es va omplir de gom a gom per acollir l’eliminatòria dels setzens de final de la Copa del Rei de futbol sala que va enfrontar l’equip amfitrió, que milita a la Segona B, i el Marfil Santa Coloma, de la Primera Divisió. Els colomencs es van classificar per a la següent ronda després de vèncer per 2 a 5 en un partit molt intens i igualat fins als darrers minuts.

Héctor, en el minut 4, va avançar al FC Pallejà (1-0). Un autèntic gerro d’aigua freda per als visitants que no van aconseguir empatar, tot i les moltes ocasions que van tenir, fins als darrers segons de la primera part mitjançant Rafa López (1-1). A la represa, de nou el local Héctor va fer el 2 a 1 aprofitant una errada defensiva. Charli Muñiz va tornar la igualtat en el marcador en el minut 23 (2-2). I ja a la recta final de l’enfrontament van arribar tres gols més del Marfil en dos minuts que sentenciaven l’eliminatòria: Eric Martel (2-3, 36’), Rafa López (2-4, 37’) i Adolfo (2-5, 38’).

Tot i la derrota, l’FS Pallejà va posar les coses molt difícils a un rival molt superior que va haver de patir per aconseguir classificar-se.

Redacció / Foto: Marfil Santa Coloma

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix