Medalla d’argent per al patinatge artístic santjustenc

Imprimeix

Una desena de patinadores del club local van participar en el Campionat del Món que es va celebrar a Reus.

El grup Gran de Xou, amb una desena de patinadores del Club de Patinatge Artístic de Sant Just Desvern i la resta del CP Masnou, ha aconseguit una fita històrica: ser sotscampiones al Mundial de Patinatge Artístic que es va celebrar el cap de setmana passat a Reus. Amb la coreografia Laberint el grup va captivar públic i jurat i va aconseguir la medalla d’argent.

El guardó en el Campionat del Món és fruit de l'esforç i dels èxits que l'equip ha anat acumulant en els campionats que ha anat realitzant al llarg de la temporada passada. Van aconseguir l'or en el Campionat de Barcelona en la modalitat de Grups de Xou, argent en el de Catalunya i bronze en el Campionat d'Espanya i en l'Europeu. 

Però aquests no són els únics èxits, ja que s'extenen a altres categories i modalitats del PA Sant Just: el Grup de Xou Juvenil va ser cinquè a Barcelona, setè a Catalunya i tretzè al Campionat d'Espanya. En la modalitat individual enguany s'ha arribat a competir en campionats d'Europa i vint-i-sis patinadores de base del club han participat en Interclubs, una de les quals s'ha classificat per a la final en la modalitat de figures obligatòries. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern