Medalla d’argent per al patinatge artístic santjustenc

Una desena de patinadores del club local van participar en el Campionat del Món que es va celebrar a Reus.

El grup Gran de Xou, amb una desena de patinadores del Club de Patinatge Artístic de Sant Just Desvern i la resta del CP Masnou, ha aconseguit una fita històrica: ser sotscampiones al Mundial de Patinatge Artístic que es va celebrar el cap de setmana passat a Reus. Amb la coreografia Laberint el grup va captivar públic i jurat i va aconseguir la medalla d’argent.

El guardó en el Campionat del Món és fruit de l'esforç i dels èxits que l'equip ha anat acumulant en els campionats que ha anat realitzant al llarg de la temporada passada. Van aconseguir l'or en el Campionat de Barcelona en la modalitat de Grups de Xou, argent en el de Catalunya i bronze en el Campionat d'Espanya i en l'Europeu. 

Però aquests no són els únics èxits, ja que s'extenen a altres categories i modalitats del PA Sant Just: el Grup de Xou Juvenil va ser cinquè a Barcelona, setè a Catalunya i tretzè al Campionat d'Espanya. En la modalitat individual enguany s'ha arribat a competir en campionats d'Europa i vint-i-sis patinadores de base del club han participat en Interclubs, una de les quals s'ha classificat per a la final en la modalitat de figures obligatòries. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix