El Futbol Sala Pallejà juga la segona fase de la Copa del Rei

S’enfrontarà demà al Marfil Santa Coloma, de la Primera Divisió, al Pavelló Municipal (21 hores).

El Futbol Sala Pallejà juga demà dimarts dia 14 d’octubre la segona fase eliminatòria del campionat de la Copa del Rei contra el Marfil Santa Coloma, de la Primera Divisió. El partit es jugarà en el Pavelló Municipal a les 21 hores on s’espera una gran presència d’aficionats locals a la instal·lació esportiva baixllobregatina.

Durant el partit està previst fer el sorteig d’una panera patrocinada pel Bar Las Vegas i també d’una samarreta signada per tots els jugadors de l’equip visitant a fi de poder recaptar diners pel club.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix