×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Sant Just acull l’Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play

Imprimeix

Es va guardonar als primers classificats de tots els grups i categories dels cinc esports d’associació, i es va premiar a les persones i entitats que es va implicar i van donar suport a aquest model de competició escolar.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar ahir dimarts 7 d’octubre la primera edició de l’Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play a la sala d’actes de La Vagoneta a Sant Just Desvern, amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2013-14. L’acte inaugural de la jornada va anar a càrrec de Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat i Oriol Marcé, Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport.

Seguidament es va guardonar als primers classificats de tots els grups i categories (des d’educació infantil fins a aleví) dels cinc esports d’associació (futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol ) que durant el curs passat varen participar en aquesta nova proposta alternativa de classificació i competició.

A la segona part de l’acte es va fer lliurament dels reconeixements especials, guardonant a aquelles persones i entitats que es varen implicar d’una forma excepcional i varen donar suport al programa Juga Verd Play:

-Les entitats que van donar més suport al programa gràcies a la implicació del seu públic, és a dir aquelles entitats que mitjançant les seves aficions (famílies, espectadors, etc) han valorat el comportament de l’equip contrari.

-Les entitats que van donar més suport al programa gràcies a la implicació dels seus tècnics i tutors de grada.

-Els einamitzadors de joc (àrbitres) i els tècnics (entrenadors/es de cada equip) que van donar més suport al programa gràcies a la seva participació activa, efectiva i constant.

L’acte es va concloure amb el parlament de Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, que va encoratjar als assistents a seguir treballant per l'esport escolar i va posar èmfasi en la necessitat del compromís de tots i totes per a tirar endavant tot el projecte. Per finalitzar es va convidar a tots els assistents a fer-se una foto de família amb tots els guardonats.

Redacció / Foto: CEBLLOB