Laia Sanz participarà en el Dakar 2015 amb l’equip Honda HRC

Imprimeix

La corberenca pilotarà la nova moto CRF450 Rally a una de les proves off-road més difícils del món on espera sumar una nova victòria en categoria femenina.

L’equip oficial d’Honda tindrà representació femenina a la pròxima edició del Dakar 2015. Laia Sanz formarà part del Team HRC i pilotarà la nova moto CRF450 Rally.  La resta dels integrants seran el castellonenc Joan Barreda, els portuguesos Paulo Gonçalves, actual campió del món de l’especialitat, i Helder Rodrigues, i el xilè Jeremias Israel, que també s’inclou a l’equip en aquesta edició de la prova. Amb la seva inclusió al Team HRC, la corberenca encara un nou repte a la seva carrera esportiva, on té present que estarà participant en un equip guanyador: “Aquest any hi haurà més pressió, però continuaré fent el meu treball, donant-ho tot a la pista i intentar ajudar l’equip per aconseguir l’objectiu de guanyar aquesta prova”. El triomf a la prova és l’objectiu de l’equip, al que ara es suma KH-7 com a nou patrocinador.

El nou Team HRC començarà competint al Ral·li OiLiya al Marroc el pròxim 3 d´octubre per preparar la prova off-road més desafiant i difícil del món: el Ral·li Dakar, que començarà el 4 de gener del 2015 a Buenos aires (Argentina). Després de dues setmanes d´intensa competició i després de completar uns 9.000 quilòmetres creuant diferents terrenys per Argentina, Bolívia i Xile, el Dakar finalitzarà el 17 de gener a la capital argentina.

Redacció / Foto: Honda HRC