Laia Sanz participarà en el Dakar 2015 amb l’equip Honda HRC

La corberenca pilotarà la nova moto CRF450 Rally a una de les proves off-road més difícils del món on espera sumar una nova victòria en categoria femenina.

L’equip oficial d’Honda tindrà representació femenina a la pròxima edició del Dakar 2015. Laia Sanz formarà part del Team HRC i pilotarà la nova moto CRF450 Rally.  La resta dels integrants seran el castellonenc Joan Barreda, els portuguesos Paulo Gonçalves, actual campió del món de l’especialitat, i Helder Rodrigues, i el xilè Jeremias Israel, que també s’inclou a l’equip en aquesta edició de la prova. Amb la seva inclusió al Team HRC, la corberenca encara un nou repte a la seva carrera esportiva, on té present que estarà participant en un equip guanyador: “Aquest any hi haurà més pressió, però continuaré fent el meu treball, donant-ho tot a la pista i intentar ajudar l’equip per aconseguir l’objectiu de guanyar aquesta prova”. El triomf a la prova és l’objectiu de l’equip, al que ara es suma KH-7 com a nou patrocinador.

El nou Team HRC començarà competint al Ral·li OiLiya al Marroc el pròxim 3 d´octubre per preparar la prova off-road més desafiant i difícil del món: el Ral·li Dakar, que començarà el 4 de gener del 2015 a Buenos aires (Argentina). Després de dues setmanes d´intensa competició i després de completar uns 9.000 quilòmetres creuant diferents terrenys per Argentina, Bolívia i Xile, el Dakar finalitzarà el 17 de gener a la capital argentina.

Redacció / Foto: Honda HRC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix