La Primera Nacional masculina d'handbol aixeca el teló de la Lliga

Imprimeix

Handbol Gavà i el CH Sant Joan Despí, nou a la categoria, protagonitzaran un interessant duel comarcal a la primera jornada.

Tot a punt perquè comenci la temporada a la Primera Nacional masculina d’handbol. Aquest cap de setmana s’aixeca el teló a la temporada 2014-15 amb la participació de tres equips comarcals: CH Sant Esteve Sesrovires, CH Sant Joan Despí, Handbol Esplugues i Handbol Gavà. Precisament a la primera jornada hi haurà un atractiu derbi comarcal entre el Sant Joan Despí i el Gavà al Jacme March de la població costanera.

Radiografia

El conjunt del Baix Llobregat Nord, dirigit enguany per al tàndem dirigit pel tàndem Dani Ariño i Miquel Herrero, complirà la seva vintena presència consecutiva a la categoria de bronze de l’handbol nacional. Les noves incorporacions del conjunt sesrovirenc són les de Joel Navarro, Abel Navarro i Cristian Serrano (Handbol Terrassa), Josep Lluís Madico (OAR Gràcia Sabadell), Álvaro López (BM Granollers juvenil) i Marius Riba (La Salle Bonanova).

D’altra banda, els blaugrana -foto- tindran a Pedro Jiménez com a màxim responsable tècnic. Les novetats que presenta l’equip gavanenc, que espera millorar els resultats assolits en l’anterior temporada a la categoria, són els de Bernat Guàrdia, Edu Rosés i Gerard Millán, tots tres procedents de l’Handbol Esplugues.

L’Handbol Esplugues repetirà a la categoria. Pablo Camarero tindrà la responsabilitat tècnica d’un equip que molts apunten com una de les possibles revelacions de la temporada. L’equip d’enguany presenta moltes novetats: Eike Schmiederer (Tercera Divisio alemana), Marc Abadía (FC Barcelona juvenil), Marc Bisbe, Isaac Giménez i Miki Vigo (Esplugues juvenil), Sergio Jouanneau i Víctor Jouanneau (La Salle Bonanova), Sergi Gumà (Esplugues B) i Joseba Amiano (Egi Euskobaloia juvenil de San Sebastià). A més, el segon entrenador serà Àlex Weikert, procedent de l’Handbol Esplugues de Primera Catalana.

Per últim, el CH Sant Joan Despí és una de les novetats enguany a la categoria. Els blancs-i-vermells tindran Ramon Cabañas y Toni Guijarro com tàndem tècnic. L’objectiu és consolidar la categoria amb la permanència. L’única incorporació externa és la d’Esteban Centeno (Gavà B). A més, sis jugadors del segon equip s’incorporen definitivament al primer.

Els enfrontaments de la primera jornada són els següents: Sant Esteve Sesrovires-Palautordera (dissabte, 19.30 h); Gavà-Sant Joan Despí (dissabte, 19.15 h) i Esplugues-Sant Martí-Adrianenc (diumenge, 13.30 h).

Redacció / Foto: El Brugues