La Primera Nacional masculina d'handbol aixeca el teló de la Lliga

Handbol Gavà i el CH Sant Joan Despí, nou a la categoria, protagonitzaran un interessant duel comarcal a la primera jornada.

Tot a punt perquè comenci la temporada a la Primera Nacional masculina d’handbol. Aquest cap de setmana s’aixeca el teló a la temporada 2014-15 amb la participació de tres equips comarcals: CH Sant Esteve Sesrovires, CH Sant Joan Despí, Handbol Esplugues i Handbol Gavà. Precisament a la primera jornada hi haurà un atractiu derbi comarcal entre el Sant Joan Despí i el Gavà al Jacme March de la població costanera.

Radiografia

El conjunt del Baix Llobregat Nord, dirigit enguany per al tàndem dirigit pel tàndem Dani Ariño i Miquel Herrero, complirà la seva vintena presència consecutiva a la categoria de bronze de l’handbol nacional. Les noves incorporacions del conjunt sesrovirenc són les de Joel Navarro, Abel Navarro i Cristian Serrano (Handbol Terrassa), Josep Lluís Madico (OAR Gràcia Sabadell), Álvaro López (BM Granollers juvenil) i Marius Riba (La Salle Bonanova).

D’altra banda, els blaugrana -foto- tindran a Pedro Jiménez com a màxim responsable tècnic. Les novetats que presenta l’equip gavanenc, que espera millorar els resultats assolits en l’anterior temporada a la categoria, són els de Bernat Guàrdia, Edu Rosés i Gerard Millán, tots tres procedents de l’Handbol Esplugues.

L’Handbol Esplugues repetirà a la categoria. Pablo Camarero tindrà la responsabilitat tècnica d’un equip que molts apunten com una de les possibles revelacions de la temporada. L’equip d’enguany presenta moltes novetats: Eike Schmiederer (Tercera Divisio alemana), Marc Abadía (FC Barcelona juvenil), Marc Bisbe, Isaac Giménez i Miki Vigo (Esplugues juvenil), Sergio Jouanneau i Víctor Jouanneau (La Salle Bonanova), Sergi Gumà (Esplugues B) i Joseba Amiano (Egi Euskobaloia juvenil de San Sebastià). A més, el segon entrenador serà Àlex Weikert, procedent de l’Handbol Esplugues de Primera Catalana.

Per últim, el CH Sant Joan Despí és una de les novetats enguany a la categoria. Els blancs-i-vermells tindran Ramon Cabañas y Toni Guijarro com tàndem tècnic. L’objectiu és consolidar la categoria amb la permanència. L’única incorporació externa és la d’Esteban Centeno (Gavà B). A més, sis jugadors del segon equip s’incorporen definitivament al primer.

Els enfrontaments de la primera jornada són els següents: Sant Esteve Sesrovires-Palautordera (dissabte, 19.30 h); Gavà-Sant Joan Despí (dissabte, 19.15 h) i Esplugues-Sant Martí-Adrianenc (diumenge, 13.30 h).

Redacció / Foto: El Brugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix