Jordi Morales, campió del món per equips de tennis taula

L’esparreguerí va aconseguir guanyar el darrer i definitiu partit i Espanya es va imposar a la final a Ucraïna per 3 a 2.

L’esparreguerí Jordi Morales es va proclamar campió del món en Classe 6-7 en el Mundial de tennis de taula per a persones amb discapacitat que es va celebrar a la Xina. Alberto Seoane, Jordi Morales i Álvaro Valera, van formar l’equip que va assolir aquest èxit per aquesta disciplina esportiva.

Espanya es va imposar per 3-2 a Ucraïna en la gran final de la categoria en un partit en el qual Jordi Morales, que resideix actualment a Sant Andreu de la Barca, va anotar dos dels jocs i Álvaro Valera l'altre. Espanya va començar avançant-se de la mà de l’esparreguerí, que ocupa actualment el número 4 del rànquing mundial en Classe 7, per 3-1 davant del número 1, Maksym Nikolenco. Espanya va augmentar el seu avantatge amb una altra gran victòria (3-2), la d'Álvaro Valera, número 1 del món en Classe 6, que es va imposar al número 3 del món en Classe 7, Mykhaylo Popov. La parella ucraïnesa va escurçar distàncies en el dobles, ja que va aconseguir vèncer per 0 a 3 i, posteriorment, Nilolenko va superar Valera per 2 a 3 igualant la final. Tot va quedar per a l'últim enfrontament que va enfrontar a Morales i Popov i que va acabar emportant-se el d'Esparreguera per un ajustat 3-2, assolint d'aquesta manera la medalla d'or.

Trajectòria

Alberto Seoane, Jordi Morales i Álvaro Valera, van aconseguir passar en la primera fase de la competició al quadre final com a primers de grup amb dues victòries, per 3-2 davant Gran Bretanya i per 3-0 davant Txèquia, i una derrota davant Egipte. A les semifinals, s'havien imposat per 3-1 a la Xina.

Redacció / Foto: Jordi Morales

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix