Victòria històrica de Laia Sanz a les 24 Hores de Barcelona

Es van imposar en la seva categoria i va ser dotzena a la classificació absoluta amb un Seat León Racer.

No hi ha límits per la corberenca. Laia Sanz va assolir un nou èxit en la seva dilatada carrera dins del món del motor, ja que amb el seu company d’equip Francesc Gutiérrez van completar 593 girs al traçat català i van acabar a només una volta del 'Top 10'. Pel camí, van haver de rellevar-se com a màxim cada 120 minuts al volant fins a 13 vegades en total (6 Laia i 7 Francesc).

Dissabte, els dos pilots de KH-7 van prendre la sortida en el Circuit de Barcelona-Catalunya amb un Seat León Cup Racer, però l'eufòria es va deslligar ahir diumenge després d'aconseguir arribar en una inimaginable primera posició en la seva categoria (A3T). El tàndem va haver de patir la duresa d'una prova que en les seves parts diürnes va estar marcada per les elevades temperatures que a l'interior del vehicle van arribar a ascendir per sobre dels 60ºC, situació que es va agreujar en els dos primers relleus quan tots dos pilots van haver de rodar sense aigua per beure, a la vora d'una lipotímia, per un problema fortuït en el 'camelbak' que després va quedar esmenat.

Segons Sanz, “ha estat increïble, perquè l'objectiu era acabar i ja ho vèiem difícil per ser només dos pilots amb moltes hores de pilotatge que cobrir. Acabar una carrera així, acabar dotzens i guanyar la categoria és alguna cosa que gairebé no ens creiem. L'esforç i el sacrifico que hem viscut en aquestes 24 hores ha valgut la pena”. A més, va destacar que “curiosament, el primer relleu ha estat el més difícil i el més dur per la calor i el problema amb la beguda. A més, va ser dur psicològicament perquè vaig baixar del cotxe deshidratada i m'espantava que tots els relleus poguessin ser iguals i que no aconseguís acabar la prova. Gens d'això, tot ha anat cada vegada millor. D'altra banda, el cotxe ha demostrat el seu gran nivell."


El següent repte

Laia Sanz només tindrà uns dies per reposar-se de l’esforç realitzat en el Circuit de Barcelona-Catalunya, ja que participarà el pròxim cap de setmana en el Campionat del Món d’Enduro que se celebrarà a França. La corberenca es juga la possibilitat de conquerir el tercer títol mundial.

Redacció / Foto: KH-7

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix