El Club d’Atletisme de Pallejà dóna la recaptació de la Cursa a la Xarxa Solidària d’Aliments

Imprimeix

El Cadet A del Club de Futbol també ha participat amb la compra d’aliments amb els diners de les sancions.

El Club d’Atletisme va lliurar a la Xarxa Solidària d’Aliments un total de 1.750 euros, que correspon a una part dels diners recaptats amb les inscripcions de la trenta-cinquena edició de la Cursa de Pallejà. Prop d’un miler de persones van participar en la competició que es va celebrar el passat 6 de juliol i que enguany va tenir aquest caire solidari. Prèviament a aquesta donació econòmica, el club ja havia fet arribar al Banc d’Aliments les begudes i altres productes que no es van arribar a consumir el dia de la cursa.

D’altra banda, els jugadors de l’equip cadet A del Club de Futbol també van voler col·laborar amb aquest projecte solidari i van lliurar una varietat de productes alimentaris que van comprar amb els diners recaptats amb les petites sancions que de forma simbòlica imposa el club als jugadors per diferents motius.

Gràcies a aquest tipus de donacions i a la feina que realitzen diàriament els voluntaris del projecte Tots a Taula, en menys d’un any s’han recollit un total de tres tones d’aliments destinades a les famílies més necessitades del municipi baixllobregatí.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà