El 34è Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve Sesrovires es queda a casa

Els equips sènior masculí i femení del club baixllobregatí s’imposen en la final a l’Handbol Sant Vicenç.

Competició rodona per l’entitat organitzadora del 34è Torneig Internacional d’Handbol-Trofeu Festa Major 2014 que es va celebrar a Sant Esteve Sesrovires del 18 al 22 de juliol. Un total de 150 voluntaris, 95 equips, 1.200 participants, 40 àrbitres, 7 camps de joc i gairebé 400 partits ha estat el balanç d’aquesta edició.

El guanyador en la categoria sènior masculina ha estat el CH Sant Esteve, que es va imposar a l’Handbol Sant Vicenç per 20 a 12. El premi Pep Arrufat MVP al Millor Jugador va ser pel jugador del conjunt sesrovirenc Isidre Campanyà. En tercer lloc va finalitzar l’Absolut Sanes Team de Sant Esteve Sesrovires. D’altra banda, a la categoria femenina, el guanyador també va ser també l’amfitrió, el CH Sant Esteve, que a la final va guanyar l’Handbol Sant Vicenç (16-15) després d’un gol d’or. Helena Ramos, del CH Sant Esteve, va ser guardonada amb el premi Pep Arrufat MVP a la Millor Jugadora. L’OAR Gràcia de Sabadell va finalitzar en tercera posició de la classificació.

Els guanyadors de les altres categories van ser els següents: en la categoria masculina, Juvenil (CH Sant Esteve Sesrovires), cadet (HC Red Star Belgrade), infantils (HC Red Star Belgrade), Aleví Mixte (CH Sant Andreu de la Barca), Benjamí Mixte (CH Sant Esteve Sesrovires), Minis Mixte (CH Sant Esteve Sesrovires). En la categoria femenina, Juvenil (CH Sant Esteve Sesrovires), Cadet (Handbol Sant Vicenç) i Infantil (Handbol Cooperativa Sant Boi de Llobregat). I a la nova categoria de veterans (Màster), el CH Sant Andreu de la Barca es va imposar a la final al CH Sant Cugat (18-14), mentre que a la femenina el SKA Bratislava va guanyar a l’Asociación Sevillana Amigas BM (9-6).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires