×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

La Nocturna d’Esparreguera arriba a la desena edició

Imprimeix

La prova ciclista es desenvolupa de nit i hi haurà dos recorreguts diferenciats.

El Club Ciclista Esparreguera organitzarà, un any més, La Nocturna d’Esparreguera, que arriba la seva desena edició. Se celebrarà el pròxim 26 de juliol i és una prova d'orientació amb Bicicleta de Muntanya (BTT) que es desenvolupa de nit i que fa més de 20 anys que es fa. El BTT Grup Esparreguera va fundar aquesta prova d'orientació, única en el seu estil al disputar-se de nit, amb el nom "RAID Nocturn d'Esparreguera". Des del Club Ciclista Esparreguera s’ha volgut mantenir aquella idea inicial i l'esperit que ha anat generant aquesta prova tan divertida.

L'organització dissenya un circuit per les rodalies del municipi baixllobregatí, aquest circuit va canviant any rera any, és secret, dividit per trams i no està marcat. Tot el seu recorregut transcorre per camins, senders i pistes forestals. Els participants de La Nocturna d'Esparreguera hauran de formar equips i aquests hauran d'anar seguint unes indicacions en forma de vinyetes (llibre de ruta) per arribar a completar tot el circuit.

Hi haurà dos circuits diferents: un serà La Nocturna Clàssica, amb un recorregut de 27 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu acumulat, i un altre per La Nocturna Extrem -amb alguns dels trams compartits- amb una distància de 40 quilòmetres I 1.300 metres de desnivell positiu acumulat.

Inscripcions

Les inscripcions són anticipades i es fan per equips, no individualment i estan obertes fins al dimecres 23 de juliol de 2014. El preu de la inscripció és de 18€ pels participants federats i de 20€ pels participants no federats (assegurança obligatòria d'1 dia inclosa) i es regalarà un mallot commemoratiu. Les inscripcions estaran limitades a 500 participants. Per a més informació cal adreçar-se al web lanocturnadesparreguera.com.

Redacció / Foto: CC Esparreguera