La Nocturna d’Esparreguera arriba a la desena edició

La prova ciclista es desenvolupa de nit i hi haurà dos recorreguts diferenciats.

El Club Ciclista Esparreguera organitzarà, un any més, La Nocturna d’Esparreguera, que arriba la seva desena edició. Se celebrarà el pròxim 26 de juliol i és una prova d'orientació amb Bicicleta de Muntanya (BTT) que es desenvolupa de nit i que fa més de 20 anys que es fa. El BTT Grup Esparreguera va fundar aquesta prova d'orientació, única en el seu estil al disputar-se de nit, amb el nom "RAID Nocturn d'Esparreguera". Des del Club Ciclista Esparreguera s’ha volgut mantenir aquella idea inicial i l'esperit que ha anat generant aquesta prova tan divertida.

L'organització dissenya un circuit per les rodalies del municipi baixllobregatí, aquest circuit va canviant any rera any, és secret, dividit per trams i no està marcat. Tot el seu recorregut transcorre per camins, senders i pistes forestals. Els participants de La Nocturna d'Esparreguera hauran de formar equips i aquests hauran d'anar seguint unes indicacions en forma de vinyetes (llibre de ruta) per arribar a completar tot el circuit.

Hi haurà dos circuits diferents: un serà La Nocturna Clàssica, amb un recorregut de 27 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu acumulat, i un altre per La Nocturna Extrem -amb alguns dels trams compartits- amb una distància de 40 quilòmetres I 1.300 metres de desnivell positiu acumulat.

Inscripcions

Les inscripcions són anticipades i es fan per equips, no individualment i estan obertes fins al dimecres 23 de juliol de 2014. El preu de la inscripció és de 18€ pels participants federats i de 20€ pels participants no federats (assegurança obligatòria d'1 dia inclosa) i es regalarà un mallot commemoratiu. Les inscripcions estaran limitades a 500 participants. Per a més informació cal adreçar-se al web lanocturnadesparreguera.com.

Redacció / Foto: CC Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix