Pedro Cordero i Vero Pàmies, sotscampions d’Espanya de Boccia

L’olesa es va classificar per al Campionat del Món i va aconseguir el títol amb el conjunt del Boccia 360 en una competició que es va celebrar a Benidorm.

 

Benidorm va acollir el Campionat d’Espanya individual de boccia on cal destacar els bons resultats dels representants olesans. Vero Pàmies va arribar a la final individual de la categoria BC3 on va perdre per 7 a 1 davant la representant de la Rioja, Sandra Peña. Un resultat que no li va valer per ser escollida entre els tres representants de la categoria per participar al mundial de la Xina que es celebrarà entre els dies 19 i 28 de setembre.

Qui si que hi serà en el Campionat del Món és Pedro Cordero. En categoria individual, es va proclamar sotcampió de la categoria BC2. Va perdre la final davant el representant de Granada, Manolo Martín. En canvi, per equips, Pedro Cordero juntament amb Benito Sánchez i Ferrán Ribas va assolir el títol amb el conjunt del Boccia 360.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix